Organizátori

Usporiadateľom konferencie Slovak BioEconomy Valley je Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici, pod záštitou Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, v spolupráci s Banskobystrickým samosprávnym krajom a združením BioPark Slovakia. Expertíza participujúcich organizátorov z akademickej, verejnej a súkromnej sféry zabezpečí bohatý program rozdelený do viacerých blokov práve podľa sféry pôsobeniach daných prednášajúcich.

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici je verejnou vysokou školou a v roku 2010 obhájila status univerzity. Je členom Európskej asociácie univerzít. Poskytuje kvalitné vysokoškolské vzdelávanie a ďalšie vzdelávanie podľa rozvoja vedy a potrieb praxe a rozvíja nové poznanie tvorivým vedeckým a umeleckým bádaním. Ponúka klasické univerzitné spektrum možností vzdelávania vo všetkých troch stupňoch a formách štúdia v oblasti pedagogických, sociálnych, ekonomických, právnych, politických, humanitných a prírodných vied, v odboroch medzinárodné vzťahy, v ekonomických odboroch a v matematike realizuje aj anglofónne a čiastočne frankofónne štúdium.

BioPark Slovakia je združenie právnických osôb pôsobiace v oblasti biohospodárstva so zásadným vplyvom na rozvoj biohospodárstva na Slovensku realizáciou výskumných a vzdelávacích aktivít a šírením osvety. Jedným z hlavných výskumných zameraní organizácie je využitie biomasy ako suroviny a jej zhodnotenie na produkty s vysokou pridanou hodnotou. BioPark Slovakia svojou regionálnou pôsobnosťou prináša riešenia založené na výskume a vývoji a prenáša ich do praxe priamo v regióne s jedinečným zapojením mimovládnej organizácie, univerzity a súkromného sektora.

Partneri konferencie

Slovak BioEconomy Valley

Adresa konferencie

Zámocký hotel Galicia Nueva, Zámocká 7, obec Halič

Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici

Rektorát UMB, Národná 12, Banská Bystrica

BioPark Slovakia

Budova NBS, Vajanského 11A, Lučenec

Pre viac informácií nás prosím KONTAKTUJTE

    X